Je ziet het niet, maar achter dat mondmasker schuilt een grote glimlach 😃 Ik ben enorm blij jullie terug te mogen verwelkomen in het schoonheidssalon, maar ik zou jullie graag vragen om volgende maatregelen goed te lezen vooraleer je naar je afspraak komt! Zo zorg ik voor jullie en jullie ook voor mij 😉

Draag een mondmasker

Zoals je ziet op bovenstaande foto draag ik een mondmasker, wil je dit ook doen? Voor sommige behandelingen is dit uiteraard moeilijk, maar bijvoorbeeld bij een manicure/pedicure is het perfect mogelijk om deze de hele tijd aan te houden.

Wacht in je auto bij aankomst

Als je op onze parking staat wacht je best in de auto tot de vorige klant naar buiten is gegaan, dit om een veilige afstand te kunnen waarborgen. Geen nood, ik kom je zeker halen indien de vorige klant reeds weg is! Maar kom dus zeker op tijd op je afspraak, niet te laat en niet te vroeg.

Desinfecteer je handen bij aankomst en vertrek

Bij binnenkomst vind je een zuil met desinfecterende handgel en zakdoekjes. Gelieve bij zowel de aankomst als vertrek je handen hier te desinfecteren, het is maar een kleine moeite. Vraag zeker naar onze handcrèmes om die droge handen te verzorgen 🤚

Nieuw linnen na elke klant

De wasmachine draait op volle toeren, want na elke klant vervang ik alle linnen en desinfecteer ik alles wat is aangeraakt. Dit vereist enige moeite voor mij, maar op deze manier zorg ik er ook voor dat er zo weinig mogelijk wegwerpmateriaal wordt gebruikt.

Wees welkom!

Het is niet helemaal zoals vroeger, maar de warme ontvangst en klantvriendelijkheid zijn zeker gebleven. Ik kijk er naar uit om jullie terug een gelukzalig momentje te bezorgen! Zoals steeds werken we op afspraak die je kan aanvragen op onze website, via een telefoontje op het nummer 09 348 08 35 of per mail naar info@facetotoe.be.

Tot snel!